Nyt betalingssystem i vaskekælderen

October 24, 2014 admins

NYT BETALINGSSYSTEM I VASKERUM

Hej Alle.

Så er de utopiske tider desværre overstået og vi skal nu igen til at betale for at bruge vaskekælderen.

Da Miele ikke længere kunne skaffe reservedele til vores gamle betalingssystem har vi været nødsaget til at skifte det ud. Dette betyder at vi nu går fra at betale via optankningskort til at betale med poletter.

Da det er en smule bøvlet at beregne grænsen for præcis hvornår vaskeriets indtægter går i nul med udgifterne vil der være en risiko for, at prisen på poletter/antallet af poletter som skal bruges pr. vask bliver justeret.

Til dem der skal vaske i løbet af weekenden, så kan man købe poletter hos Mikkel 24. 2. th. indtil på tirsdag, hvor Gunvor 24. 1.tv. vil overtage salg af poletter. Vi vil meget gerne have en poletansvarlig i opgang 26 også, så det ville være super lækkert hvis der var én der gad at melde sig frivilligt. Det kræver ikke særlig meget og såfremt man ikke ønsker at have folk rendende i tide og i utide, så laver vi bare et tidsrum for henvendelser. Skriv til mikkellindegaard@gmail.com. Please, meld jer.

Priser:

1 polet = 5 kr.

1 vask = 2 poletter

1 tørretumbling á 10 min. = 1 polet

Som den kvikke andelshaver hurtigt opdager, så er prisen for en vask nu nede på 10 kr. Dvs. 6 kroner billigere end tidligere. Vi forsøger os med disse priser, da vi i kraft af polet-systemet ikke længere har løbende udgifter til Miele ift. køb af nye betalingskort, og satser på at det kan løbe rundt. Vi har selv en nøgle til at tømme beholderen med poletter, så det er en form for lukket system, hvor vi kan justere priserne ift. Udgifter på vaskeriet.

Af hensyn til de poletansvarlige, så vil der være et minimumskrav på køb af 20 poletter pr. gang dvs. 100kr. Således forstyrres personerne mindst muligt.

OBS! Der vil dog indtil sidst i næste uge kun være mulighed for at købe 5-10 poletter pr. person. (Vi har kun modtaget 100 poletter fra Miele).